Ива Георгиева вече не е част от Игри на волята 5,

...
Ива Георгиева вече не е част от Игри на волята 5,
Коментари Харесай

От мрежата: Казвам ви истината за Игри на волята, продуцентите...

Ива Георгиева към този момент не е част от " Игри на волята "  5, само че някои любопитни истини, освен за нея, изскачат едвам след излизането от Арената. Ива се озова на Чистилището, откакто стана ясно, че се е възползвала от непозволено импортирания в играта телефон от Албена Ситнилска.

На елиминационния съвет на Изгубените тя получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев, която също към този момент е отвън " Игрите ". Така състезателката по плуване се разделя с фантазията да завоюва огромната премия от 100 000 лв., а Виолета и Никол се изправиха в безсърдечен двубой, след който за шоуто оцеля Виолета.

Нещо доста любопитно обаче, се появи и за Никол, едвам след излизането й, което нямаше по какъв начин да не предизвика серия от реакции, написа show.blitz.

Припомняме, че наскоро, когато на Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък конфликт, основна роля тогава изиграха моделът Калоян Митов и някогашната волейболистка Денислава Велкова, които навигираха по трасето своите съплеменници със завързани очи. Впоследствие и Гатьо отпадна от " Игрите ", само че преди този момент - на съвета на жълтото племе, получи своята премия от последната кастинг борба.

" Извън всичко може ли да ми отговорите на въпроса по какъв начин по този начин Никол беше явно гримирана на това изолирано място (Чистилище), изключително ясно в предходния епизод, откакто Радо си потегли. Двете с Виолета седяха и говореха нагласени, и изключително Никол - с искра на устните. Нейната визия ни минимум не се връзва с концепцията за пъкъла, в който е издържала месец и половина ", обаче написа бдителна зрителка в социалните мрежа след епизода тогава, а той не беше по никакъв начин от дълго време. Преценките и мненията оставяме на вас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР